POST

The HIV Surge: The AIDS Conference 2018 Onderwerp

Dit jaar, in juli 2018, organiseerde de stad Amsterdam de World Aids-conferentie. Het wereldwijde evenement was een gezamenlijk punt voor meer dan vijftien duizend afgevaardigden, waaronder wetenschappers, onderzoeksafgevaardigden, non-profitorganisaties die aids-voorlichting ondersteunen en campagne voeren, maar ook mensen die zijn geïnfecteerd en vechten tegen het virus.

De conferentie concentreerde zich op de zorg dat AIDS en aids in de komende tijd te weinig bekendheid zullen krijgen door onvoldoende kennis en financiering. Met dit in het achterhoofd, kwamen beroemdheden, waaronder de koninklijke verschijning van prins Harry, ook langs om hun stuk in de zaak te zeggen.

AIDS op de Stijging

Hoewel je misschien gelooft dat de dreiging van AIDS is ingeperkt, en het is grotendeels waar, blijven de statistieken beangstigend. Natuurlijk zijn meer mensen zich ervan bewust hoe AIDS zich kan verspreiden, of het nu door onbeschermde geslachtsgemeenschap is of door geïnfecteerde naalden, en nemen ze de juiste voorzorgsmaatregelen. Er moet echter nog veel meer worden gedaan.

Linda-Gail Bekker sprak de conferentie toe met statistieken van de continenten van Azië en Europa, aangezien AIDS de laatste acht jaar met dertig procent toeneemt. Nu hebben deze landen niet alleen te maken met infecties die in de lift zitten, maar ze zijn veruit het gevolg van het gebruik van drugs. De zilveren voering is dat de hiv-infecties over het algemeen lager waren maar in slechts enkele landen aanzienlijk toenamen.

Directeur-generaal van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) wees erop dat hoewel er voorlichtingskampen en educatieve inhoud beschikbaar zijn, de voortgang om AIDS te beëindigen dat niet is. Dit gebeurt niet omdat mensen zich niet bewust zijn, maar omdat ze niet zoveel aandacht en aandacht besteden als ze zouden moeten.

De statistieken van UNAIDS hebben aangetoond dat 1,8 miljoen mensen aids hebben. Niet alleen dat maar de afgelopen jaren 35 miljoen mensen aan deze ziekte bezweken waren. Meer dan 17 miljoen mensen in de wereld bestrijden momenteel deze ziekte. Uit deze statistiek bleek een debat over hoe drugsgebruik een reeds verslechterende situatie in veel landen verergert door het gebruik van heroïne. Veel drugsgebruikers delen geïnfecteerde naalden van waaruit de infectie neerslaat naar hun respectieve seksuele partners.

Het adres van hoofd van de UNAIDS Michel Sidibe werd met vijandigheid begroet en ontmaskerde dat mensen geloof in hem hadden verloren. Sidibe had te kampen gehad met het beschermen van een vermeende beschuldiging van intimidatie van seksuele intimidatie en ook met het hard reageren op klokkenluiders.

Hij had ook te maken gehad met oproepen die eisten dat hij uit zijn functie in de UNAIDS stapte. Een vrouw riep hem uit tijdens zijn toespraak, die hij afhandelde en verzekerde dat er nog steeds veel werk te doen is en dat de verdeling alleen maar afdwaalt.

De conferentie zag ook een stil moment toen ze terugdenken aan hun collega’s die in 2014 overleden waren in het noodlottige vliegtuig van de MH17 Malaysian Airlines. Die IAS-officieren waren ook op weg naar een AIDS-conferentie. De conferentie-voorzitter Peter Reiss zei dat ze zouden blijven vechten voor gerechtigheid om te worden uitgedeeld aan degenen die verantwoordelijk zijn voor de gebeurtenissen van die dag.

POST

Strategie om het gebruik van de dure geneesmiddelen effectief bij spier-en vaatziekten

Mensen die lijden aan spier-en vaatziekten hangt af van de medicijnen, en alle zeer duur blijken te zijn. Een van deze drug is de SPINRAZA. De nederlandse pharma manufacturing bedrijven hebben gerepliceerd in de formule. De Nederlandse regering is op zoek naar te verkopen op de markt tegen een betaalbare prijs. Dit geeft een aanzienlijke verlichting voor de mensen met de spierziekte voor meerdere jaren.

Het Ministerie van Volksgezondheid in Nederland is om te praten met de Amerikaanse fabrikant aan te bieden, het geneesmiddel dat kan de pijn verlichten van spier-en vaatziekten. Afgezien van Biogen dat had een significant effect op de spieren spinraza is het recht om te gaan voor de kinderen.

Vanwege de onenigheid over de vergoeding van dit medicijn beweging is gestopt bij patiënten die lijden aan SMS-type 2. Echter, er is een vangst, en dat kost de hulp van de apparaten om het product te maken op basis van. Bas Leerink, lid van de Raad voor de Volksgezondheid en de Maatschappij, heeft gegeven deze informatie. Ook voegde hij aan toe dat er ingrediënten beschikbaar.

Rol van apothekers

Zeer weinig erkende apotheker kan bereiden van geneesmiddelen op recept op hun eigen. Anderen zijn niet toegestaan te doen, maar ze hebben verkregen octrooi van de fabrikant. Meer dan 2000 apotheken zijn het uitvoeren van deze taak regelmatig en de naam van de gezaghebbende voorbereiding. Het is verder toegestaan om de drug op een enkele patiënt.

Leerink stelt dat vrije handen kan worden gegeven om spinraza, maar dat gebeurt niet in Nederland. Hij is de voorzitter van het Medisch Spectrum Twente. Ministerie moet ook kijken naar de juridische represailles wordt gevolgd door de productie van apotheken. Hij is ook klaar om te praten met het ministerie en het werken aan het stroomlijnen van de prijs, en hij zal niet toestaan dat de bij de vaststelling van de verschillende tarieven door de apotheker. Hij zal bevestigen dat de standaardisatie van de kosten.

Snelkoppeling om Spinraza om te worden gebruikt door zieke kinderen – Spinraza

Het parlement leden zijn zich bewust van de manier om de medicijnen krijgen tegen een betaalbare prijs voor het belang van de zieke kinderen. Deze methode moet snel worden verspreid over de mensen om te profiteren van dat.

SMA ziekte zal gevolgen hebben voor mensen die het ontbreken van een aantal eiwitten. Door het ontbreken van het eiwit de motorische zenuwcellen aanwezig zijn in de ruggengraat (ruggenmerg) ontwikkelt voet op elke spier. Dit leidt tot het dunner worden van de spieren en verlammingen.

Vanaf juni 2017, Spinraza, het beste geneesmiddel dat behandelt de spierziekte heeft goedkeuring te worden verkocht in de Europese markt.

Elke injectie kosten van Spinraza is 80.000 euro. Het kan gebruikt worden voor drie patiënten, en het is een permanente oplossing. Gezien de betaalbaarheid door de mensen, de Minister Bruins wil om te onderhandelen over de prijs met de fabrikanten verder. Het bedrag van de impact op de begroting voorgesteld op de gezondheidszorg is zevenenzestig miljoen euro als gevolg van de productie van spinraza. Maar, uitgaande van het gebruik, de minister zal werken aan het reduceren van de verkoop van de prijs voor het beste gebruik van mensen op alle niveaus. Echter, Bruins is zeer stevig, niet over te onderhandelen over de prijs van spinraza met behulp van de media.