Hormoon-gratis anticonceptie app – is het een vervanging voor de anticonceptiepil?

De Natuurlijke Cycli van een zweedse app gebruikt als een anticonceptiemiddel heeft gegeven, een winst van vijf-en-twintig miljoen euro tijdens de tweede ronde van de investeringen. Het is een hormoon-gratis anticonceptie methoden die goed zijn voor vrouwen de pijn van een anticonceptiepil. Nederlandse mensen zijn gemigreerd om deze app te gebruiken en de pil gebruik is gekomen.

Hoe werkt de natuurlijke cycli werken?

Natuurlijke Cycli app meet de temperatuur van een vrouw dagelijks en het bekende feit dat de lichaamstemperatuur te hoog zullen zijn op het moment van de ovulatie houd hier goed. Dus dames, en blijf weg van het hebben van omgang in die tijd om zwangerschap te voorkomen. Het algoritme is eenvoudig; de app toont groene of de rode bal op niet-vruchtbare en vruchtbare dagen respectievelijk.

Gegevens over de app

• De app is populair geworden en wordt gebruikt in meer dan honderd en zestig landen.
• Het aantal werknemers is bijna een half miljoen vrouwen.
• Alle vrouwen die gebruik maken van dit najaar tussen de leeftijdsgroep van 25 tot en met 35.
• De nederlands-zweedse EQT onderneming heeft geïnvesteerd $ 30 miljoen. KeesKoolen die opgericht Booking.com site vinden.
• Tijdens de maanden juli 2017, de app steeg de omzet tot zes miljoen dollar. Natuurlijke cycli hebben besloten om gebruik te maken van het inkomen in het werven van meer werknemers en marketing.

Statistieken over de pillen

2/3 van de vrouwen in de leeftijd van 18 tot 45 maakt gebruik van anticonceptiepil in de loop van 2013, zoals aangegeven in de statistieken van het CBS. Dan na het gebruik van een pil langzaam daalden aan het tarief van 10% per jaar.

Vanwege het gevaar en de bijwerkingen bij het gebruik van de pillen en de bewustwording van vrouwen in Nederland geleid tot de daling van geneesmiddelen vanaf de zwaarlijvige vrouwen vrezen trombose.

Natuurlijke cycli erkenning geschiedenis

Het was niet toegestaan om te verkopen Natuurlijke Cycli app met de naam van anticonceptie tot en met Augustus 2017, omdat er geen officiële goedkeuring voor de app. Het werd beschouwd als illegaal te geven een belofte over vrouwen vruchtbaarheid zonder een goede ondersteunende documentatie.
Maar, Natuurlijke cycli begonnen met het verzamelen van gegevens in het voordeel van de app en toegepast met de u.s. fda waarin staat dat met de hulp van de beoordeling van de lichaamstemperatuur, het is mogelijk om te praten over de vruchtbaarheid bij vrouwen.
Het is op eigen risico vrouwen is begonnen met het gebruik van de app en speelt het veilig in hun seksuele activiteit tijdens de vruchtbare dagen. Omdat ze weten dat die pillen zijn geladen met bijwerkingen.
Natuurlijke Cyclus van de app is vergelijkbaar met de Lady-Comp Cycli app geïntroduceerd in Duitsland al zo vroeg als in 2003. Het werd gebruikt in Nederland voor de Natuurlijke cycli.

Laatste gedachten

Hoewel de app kan minder betrouwbaar, het heeft geen bijwerkingen en kan veilig worden gebruikt. Ook is het goed om een methode te weten, wanneer het niet juist is om gemeenschap te hebben. Het is beter om weg te blijven van die dagen, om te voorkomen dat een ongewenste zwangerschap. Geen techniek kan produceren 100% resultaat, met inbegrip van orale anticonceptiva. Dus, men kan veilig gebruik maken van de Natuurlijke cyclus van de app en weten hun lichaam in conditie geschiktheid en niet om zwanger te worden.