Strategie om het gebruik van de dure geneesmiddelen effectief bij spier-en vaatziekten

Mensen die lijden aan spier-en vaatziekten hangt af van de medicijnen, en alle zeer duur blijken te zijn. Een van deze drug is de SPINRAZA. De nederlandse pharma manufacturing bedrijven hebben gerepliceerd in de formule. De Nederlandse regering is op zoek naar te verkopen op de markt tegen een betaalbare prijs. Dit geeft een aanzienlijke verlichting voor de mensen met de spierziekte voor meerdere jaren.

Het Ministerie van Volksgezondheid in Nederland is om te praten met de Amerikaanse fabrikant aan te bieden, het geneesmiddel dat kan de pijn verlichten van spier-en vaatziekten. Afgezien van Biogen dat had een significant effect op de spieren spinraza is het recht om te gaan voor de kinderen.

Vanwege de onenigheid over de vergoeding van dit medicijn beweging is gestopt bij patiënten die lijden aan SMS-type 2. Echter, er is een vangst, en dat kost de hulp van de apparaten om het product te maken op basis van. Bas Leerink, lid van de Raad voor de Volksgezondheid en de Maatschappij, heeft gegeven deze informatie. Ook voegde hij aan toe dat er ingrediënten beschikbaar.

Rol van apothekers

Zeer weinig erkende apotheker kan bereiden van geneesmiddelen op recept op hun eigen. Anderen zijn niet toegestaan te doen, maar ze hebben verkregen octrooi van de fabrikant. Meer dan 2000 apotheken zijn het uitvoeren van deze taak regelmatig en de naam van de gezaghebbende voorbereiding. Het is verder toegestaan om de drug op een enkele patiënt.

Leerink stelt dat vrije handen kan worden gegeven om spinraza, maar dat gebeurt niet in Nederland. Hij is de voorzitter van het Medisch Spectrum Twente. Ministerie moet ook kijken naar de juridische represailles wordt gevolgd door de productie van apotheken. Hij is ook klaar om te praten met het ministerie en het werken aan het stroomlijnen van de prijs, en hij zal niet toestaan dat de bij de vaststelling van de verschillende tarieven door de apotheker. Hij zal bevestigen dat de standaardisatie van de kosten.

Snelkoppeling om Spinraza om te worden gebruikt door zieke kinderen – Spinraza

Het parlement leden zijn zich bewust van de manier om de medicijnen krijgen tegen een betaalbare prijs voor het belang van de zieke kinderen. Deze methode moet snel worden verspreid over de mensen om te profiteren van dat.

SMA ziekte zal gevolgen hebben voor mensen die het ontbreken van een aantal eiwitten. Door het ontbreken van het eiwit de motorische zenuwcellen aanwezig zijn in de ruggengraat (ruggenmerg) ontwikkelt voet op elke spier. Dit leidt tot het dunner worden van de spieren en verlammingen.

Vanaf juni 2017, Spinraza, het beste geneesmiddel dat behandelt de spierziekte heeft goedkeuring te worden verkocht in de Europese markt.

Elke injectie kosten van Spinraza is 80.000 euro. Het kan gebruikt worden voor drie patiënten, en het is een permanente oplossing. Gezien de betaalbaarheid door de mensen, de Minister Bruins wil om te onderhandelen over de prijs met de fabrikanten verder. Het bedrag van de impact op de begroting voorgesteld op de gezondheidszorg is zevenenzestig miljoen euro als gevolg van de productie van spinraza. Maar, uitgaande van het gebruik, de minister zal werken aan het reduceren van de verkoop van de prijs voor het beste gebruik van mensen op alle niveaus. Echter, Bruins is zeer stevig, niet over te onderhandelen over de prijs van spinraza met behulp van de media.